Alfresco ECM je vodilna odprtokodna rešitev za upravljanje dokumentov in zapisov in predstavlja robustno platformo za razvoj IS e-poslovanja, brezpapirnega poslovanja in digitalizacijo poslovnih procesov v sodobnih podjetjih.

Dokumentni sistem Alfresco ECM je prva odprtokodna rešitev za upravljanje z gradivom v digitalni obliki, ki je prejela akreditacijo Arhiva RS. Ta potrjuje, da Alfresco ECM ustreza vsem zakonskim zahtevam Zakona o varstvu dokumentarnega in arhivskega gradiva ter arhivih (ZVDAGA) ter Zakona o elektronskem poslovanju in elektronskem podpisu (ZEPEP). V skladu z akreditacijo je tako Alfreco ECM primeren za upravljanje arhivskega in dokumentarnega digitalnega gradiva v celotnemu življenjskem ciklu. Alfresco ECM je tudi prva rešitev, ki je akreditirana v skladu z enotnimi tehnološkimi zahtevami (ETZ 2.1).

Certificirani oz. akreditirani sta obe različici: Alfresco Enterprise 4.0.2 in tudi brezplačna različica Alfresco Community Edition 5.0.

Alfresco One: Cloud Connected Content Platform

Alfresco je bil ustanovljen leta 2005 s poslanstvom, da z rešitvijo nove generacije, odprtokodno platformo, temeljito pretrese in preoblikuje ponudbo rešitev za upravljanje z različnimi vsebinami. Cilj je dosežen.

Alfresco Enterprise Content Management je na voljo v različici 5.0. Razvijalci in poslovni uporabniki so prenesli milijone izvodov programske opreme.

Alfresco One je popolna ECM platforma z vrhunskimi zmogljivostmi. Z različico Alfresco One, so ponovno pretresli tržišče z uporabo moči računalništva v oblaku in novim pristopom k ECM, ki združuje dobre lastnosti oblaka in lokalnih namestitev v podjetju.

Narejen za najzahtevnejša poslovna okolja

Alfresco je načrtovan za visoko razširljivost in zmogljivost v zahtevnih poslovnih okoljih:

  • več kot 11 mio uporabnikov vsakodnevno upravlja več kot 7 milijard poslovno kritičnih vsebin,

  • dokazana razširljivost v okoljih z milijoni dokumentov in več deset tisoč uporabniki,

  • različne možnosti vertikalnega in horizontalnega širjenja v skladu s potrebami uporabe,

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava