Načini uporabe rešitev

OKPO je arhitekturno sodobno zasnovana in temelji na najsodobnejših spletnih tehnologijah. Ne ovirajo jo stare različice, zato boste z odprto kodo vedno na tehnološkem vodilnem mestu, integracija pa bo hitra, standardna in neboleča.

Prav zato lahko našo OKPO uporabljate na več različnih načinov in to takoj, brez velikih zagonskih stroškov in na varen način. S ponudbo, ki povdarja uporabo končne rešitve (on-demand) sledimo potrebam in prioritetam uporabnikov.

Ker smo prepričani v učinkovitost in konkurenčnost rešitev, smo pripravili več načinov uporabe rešitev, ki se lahko prilagodijo različnim zatevam, potrebam in poslovnim modelom uporabnikov. Največji povdarek je na hitri in učinkoviti namestitivi in investiciji skladno z obsegom uporabe in koristmi, ki jih ima uporabnik. Brez visokih začetnih licenčnih in namestitvenih stroškov, nekatere celo z brezplačnim preskusom in nizkimi mesečnimi stroški najema, skladno z obsegom uporabe.

Večino rešitev lahko tudi najamete v obliki mesečne najemnine in se tako izognete visokim začetnim stroškom. Odločite se danes, preskusite jutri in pojutrišnjem začnite uporabljati pri vsakdanjem delu. Vse to za mesečni znesek najemnine!

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava