Linux operacijski sistemi

Programska oprema odprte kode, pomeni popolno svežino v informacijski industriji. Še posebej to velja za uporabnike, ki niso več vezani na monopolne proizvajalce in nenehne nadgradnje ter licenčnine, ki postajajo vse večji strošek brez posebnih koristi.

Podjetja lahko končno sama določajo strategije pri uporabi informacijskih tehnologij ter načrtujejo investicije v skladu s svojimi dejanskimi potrebami.

OKPO je v splošnem brezplačno in prosto na voljo, zahtevnejšim uporabnikom so namenjene plačljive rešitve, ki nadgrajujejo osnovno programsko opremo z kakovostno dokumentacijo, odlično tehnično podporo ali avtomatskimi nadgradnjami in varnostnimi popravki.

V svoji ponudbi predstavljamo nekatere vodilne in najkakovostnejše rešitve, ki jih nadgrajujemo s prevodi, lokalizacijo in prvovrstno podporo lokalnih storitev.

Red Hat

Prvi in najbolj znan ponudnik odprtokodnih Linux rešitev. Podjetje Red Hat deluje od leta 1993 in velja za najbolj prepoznavno Linux blagovno znamko in največjega ponudnika odprtokodnih rešitev na svetu.

Novell/Suse

Ponudnik legendarnega omrežnega sistema Novell, okrepljen z Linux izdelki SuSE Linux. Novell/ SuSE je vodilni ponudnik informacijskih rešitev, ki omogočajo varno upravljanje identitete, razvoj spletnih aplikacij in omrežne storitve za različne platforme.

Že vrsto let imamo status Novell Gold Business Partner, kar pove, da smo pravi partner na področju ponudbe SuSE/ Novell produktov in storitev.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava