TYPO3 velja za eno najzmogljivejših odprtokodnih rešitev na področju urejanja spletnih vsebin. Namenjen tako malim kot tudi velikim podjetjem, ki potrebujejo prilagodljiv in razširljiv sistem, ter veliko število že pripravljenih modulov, s katerimi lahko dodatno povečajo uporabnost sistema kot tudi funkcionalnost lastne spletne strani. Poleg celovitega upravljanja vsebin omogoča Typo3 tudi večnivojsko urednikovanje, enostavno izdelovanje grafičnih menujev, dinamično obdelovanje slik, upravljanje večjega števila spletnih mest, ipd. Med bolj tehnično naravnanimi podatki naj omenimo, da ima TYPO3 svoj deklaracijski jezik TypoScript, s katerim lahko nastavite vse parametre sistema in, da je TYPO3 narejen z zelo popularnim odprtokodnim skriptnim jezikom PHP, kar omogoča neslutene možnosti prilagodljivosti in nadgradnje.

Agenda d.o.o. je aktivni član združenja TYPO3 Association in sodeluje pri razvoju in financiranju dejavnosti TYPO3. Naši programerji so lastniki certifikata "Certified TYPO3 Integrator". Storitve, ki jih ponujamo:

  • načrtovanje in razvoj spletnih rešitev temelječih na odprtokodnih tehnologijah (Linux, apache, MySql, PostgreSQL, PHP, Perl, java);
  • načrtovanje in razvoj spletnih rešitev temelječih na TYPO3 CMS ter razvoj dodatnih modulov in ekstenzij za TYPO3.

TYPO3 je sodobna in zmogljiva rešitev za upravljanje s spletnimi vsebinami, primerna tako za uporabo na javnih spletnih straneh, kakor tudi za izgradnjo intranetnih spletnih strani in aplikacij.

Temelji na sodobni arhitekturi LAMP (Linux, Apache, MySql, PHP), zato zagotavlja izredno nizke stroške lastništva. Izredna prilagodljivost in programabilnost okolja omogočata prilagoditve skorajda vsem uporabniškim zahtevam.

TYPO3 je izredno priljubljen in razširjen tudi med velikimi in zahtevnimi mednarodnimi uporabniki, kot so npr. Lufthansa, UNESCO, Sixt, Schwarzkopf, Uvex, Epson.

Hitri kontakt

Kontakt
captcha