Sigwatch

Naročnik: Sigwatch Europe

Opis projekta: SIGWATCH je spletna stran s precejšno mero aplikativnih rešitev, ki nudi spremljanje in analizo aktivističnih kampanj na področju okoljevarstva, človekovih pravic ter pravic živali.

Informacije se dnevno osvežujejo, s pomočjo širokega kroga raziskovalcev in analitikov iz celega sveta, ter se zbirajo v uredniških centrih v Londonu v Veliki Britaniji ter Freiburgu v Nemčiji. Od tam se elektronsko distribuirajo naročnikom, ki s pomočjo analiz pridobijo širši pregled o statusu svojih korporacij glede na razmišljanja aktivističnih skupin. S pomočjo teh analiz bolje razumejo globalne izzive, kar jim omogoča uspešnejše vodenje poslov, upoštevaje skrb za okolje, ljudi in živali.

Za naročnika smo izdelali spletni portal Sigwatch v TYPO3 tehnologiji ter razvijamo in programiramo dodatne module, glede na želje in potrebe naročnika.

Še posebej se lahko pohvalimo z integracijo podatkovne baze z visoko zmogljivostno knjižnico,  za prikaz analiz in statistike z raznovrstnimi grafi. Uporabljamo tudi napredno knjižnico geografsko informacijskega sistema, za interaktivni prikaz analiz in statistike na svetovnem zemljevidu.

Naročnik: Sigwatch Europe, Nemčija

Projekt je "live", kar pomeni, da se sproti dograjuje in posodablja.

Zgodba o uspešni izvedbi projekta v PDF obliki

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava