SIQ in Nextcloud

Naročnik: SIQ - Slovenski institut za kakovost in meroslovje

Opis projekta:

V SIQ imajo veliko opraviti z različno dokumentacijo ter obsežnimi reguliranimi procesi, ki spremljajo nastajanje in upravljanje le-te. Upravljanje dodatno otežuje dejstvo, da ob internih uporabnikih sodeluje tudi preko 150 zunanjih uporabnikov, sodelavcev in strank.

V podjetju Agenda Open Systems, smo skupaj s strokovnjaki SIQ načrtovali in implementirali rešitev za upravljanje in deljenje dokumentacije, ki temelji na odprtokodnem produktu Nextcloud. Omogoča upravljanje ter notranjo in zunanjo distribucijo dokumentov ter je lahko nameščena v zasebnem ali javnem oblaku.

Rešitev smo prilagodili specifičnim zahtevam dokumentnih in poslovnih procesov, ter jo namestili v varno, zanesljivo in redundančno oblačno okolje. Rešitev SIQ Nextcloud že uporablja preko 250 notranjih in zunanjih uporabnikov.

Ta rešitev je naročniku omogočila učinkovito in nadzorovano upravljanje z dokumentacijo, optimizacijo dokumentnih procesov ter varno deljenje vsebin med uporabniki in predstavlja bistven prihranek pri času ter obsegu potrebnega dela

Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava