na zahtevo (on-demand)

Najhitrejša in najučinkovitejša je uporaba rešitev na zahtevo. Celovita rešitev varno in zmogljivo deluje v našem podatkovnem centru, uporabnik potrebuje le nameščen združljiv spletni brskalnik ali drug uporabniški program ter internetno povezavo. Celotno rešitev gostimo v svojem podatkovnem centru, ki je vedno oddaljen le klik od uporabnika. Uporabljajte že jutri, nam pa prepustite skrb za varnost, nadgradnje in zmogljivosti.

Brez investitij v strojno ali programsko opremo!

Brez investicij v dodatno strojno ali programsko opremo, prepustite skrb za namestitve, upravljanje in nadgradnje našim strokovnjakom.

Brez velikih tveganj!

Večino rešitev lahko preskusite s testnimi podatki in se tako brez tveganja prepričate o uporabnosti in učinkovitosti. Preskusite danes, odločite se jutri in uporabljajte pojutrišnjem!

Hitre implementacije!

V nekaj dneh lahko začnete uporabljati rešitev z vnešenimi osnovnimi podatki ter primeri dobre prakse, ki vas popeljejo neposredno na pot k uspehu.

Plačajte po porabi!

Stroškovni model je usklajen s številom uporabnikov in intenzivnostjo uporabe, začnite z majhnimi koraki in pospešeno nadaljujete glede na zahteve vašega poslovanja.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava