namenski strežniki

Namenski strežniki z nameščeno aplikacijo in integrirani v vaše okolje, predstavljajo najkrajšo pot do namestitve rešitve v vaše okolje. Varnost in prilagodljivost rešitve je popolnoma pod vašim lokalnim nadzorom. Ohranite nadzor nad ključnimi IS, ki podpirajo vaše poslovanje.

Popolna varnost!

Namestitev programske opreme ustreza standardom za zagotavljanje varnosti in jo po potrebi lahko prilagodimo vašim specifičnim zahtevam.

Zmogljivost!

Vsa zmogljivost strežnika je namenjena vašim uporabnikom rešitve. Z možnostjo nadgradenj bo sledila tudi večjim obsegom uporabe.

Brez dvomov o primerni strojni in programski opremi!

Namenskih strežniki so namenjeni le ponujeni rešitvi, zato so skrbno izbrani in združljivi z zahtevami vseh programskih komponent. Glede na zahteve rešitve in izkušnje, predlagamo strojne konfiguracije, ki zagotavljajo neovirano delovanje in možnosti razširitev ob povečanju potreb.

Hitre implementacije!

V nekaj dneh lahko začnete uporabljati rešitev z vnešenimi osnovnimi podatki ter primeri dobre prakse, ki vas popeljejo neposredno na pot k uspehu.

Upravljanje rešitve!

Po namestitvi lahko nadaljujemo sodelovanje pri upravljanju rešitve, kjer vsakodnevni nadzor in upravljanje prepustite našim strokovnjakom po dogovorjenih merilih SLA pogodbe.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava