Red Hat Cloud Computing je vse kar potrebujete za uspešno izgradnjo odprtega oblaka....Kot vodilni ponudnik odprtokodnih rešitev v svetu, Red Hat s svojimi rešitvami uspešno nastopa tudi na področju "oblačnih tehnologij", saj vam pomaga zgraditi boljši, zanesljivejši in varnejši oblak, oblak prilagojen vam in vašim potrebam. S svojimi več kot 10 letnimi izkušnjami na področju upravljanja "mission-critical" infrastrukture in rešitev, Red Hat sedaj prenaša prednosti odprtosti in Red Hat-ove zanesljivosti tudi v oblak.

Družina Red Hat Cloud izdelkov:

Red Hat Cloud Infrastructure - en produkt, ki združuje vse naštete produkte.

Red Hat Cloud rešitve so kombinacija Red Hat portfolia produktov:

  • Red Hat Enterprise Linux Open Stack Platform: je Red Hatova vodilna platforma v oblaku za podjetja, ki prinaša cloud platformo v tki. IaaS (Infrastructure as a Service) obliki. Red Hat Enterprise Linux Open Stack in Cloud Forms predstavljata visoko zmogljivo in skalabilno infrastrukturo z lastnostmi javnih oblakov, s katerimi lahko upravljate in prosto razporejate sistemske vire. Še več, ta rešitev:
    • omogoča gostovanje aplikacij naslednjih generacij in ostalih virov potrebnih za izvedbo vašega poslovnega procesa;
    • omogoča prevzem nadzora nad IT rešitvami, ki tečejo v Amazon oblaku;
    • omogoča razporejanje računalniških virov za modeliranje velikih podatkov ali programsko definiranih omrežij.
  • Red Hat Hybrid IaaS Solution: Prva odprta industrijska rešitev hidridnega oblaka za podjetja, saj vsebuje vso programsko opremo, ki jo potrebujete za uvedbo in upravljanje hibridnega oblaka.

Cloud - IaaS opis rešitve.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava