Red Hat Enterprise Virtualization rešitev prinaša številne prednosti in izboljšave v poslovna okolja. Virtualizirajte svoj podatkovni center z Red Hat rešitvami, katerih prednosti so enostavno upravljanje, nižji stroški lastništva in povečanje operativne učinkovitosti.

Zgrajen na Red Hat-ovem hypervizorju in priljubljenem oVirt okolju za upravljanje virtualizacije, RHEV predstavlja strateški produkt za virtualizacijo in vsekakor cenejšo in komplementarno alternativo lastniškim rešitvam za virtualizacijo. Nekatere od prednosti RHEV:

  • neprekinjeno delovanje in integracija kritičnih Microsoft Windows in Linux strežniških okolij

  • visoka prilagodljivost in podpora najrazličnejšim gostujočim strežniškim in namiznim operacijskim sistemom.

Izkoristite performančne prednosti, konkurenčne cene ter zaupanja vredno stabilno okolje, ki ga pričakujete od Red Hat-a.

Nekatere od številnih prednosti RHEV:

  • Zmogljivost in razširljivost - izkoristite zanesljivo delovanje in skalabilnost za najbolj znane svetovne rešitve, kot so Oracle, SAP in Misrosoft Exchange.
  • Varnost - zaupajte Red Hat-ovi vodilni industrijski varnosti zgrajeni na Red Hat Enterprise Linux® jedru.
  • Enterprise funkcionalnosti - izkoristite enterprise virtualization-management funkcionalnosti, vključujoč live migracijo, visoko razposložljivost, load balancing in še več.
  • Agilnost - dosežite poslovno agilnost in kontinuiteto z odpravo odvisnosti med namiznim OS in pripadajočo strojno opremo.
  • Stroškovna učinkovitost - izkoristite prednosti dobro zastavljenega Red Hat-ovega poslovnega modela naročnin, saj bodo vaši stroški uporabe, kakor tudi skupni stroški lastništva nižji v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami na tem področju.

Red Hat Enterprise Virtualization opis rešitve

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava