Kadar so zmogljivost, zanesljivost in globalna podpora resnično pomembni, izberite SUSE Linux Enterprise: je računalniška platforma za odprta podjetja, ki nudi namizne in strežniške rešitve. Podjetjem nudi potrebno varnost, virtualizacijo, programsko opremo za upravljanje in širok nabor strojne opreme. Nesporne poslovne prednosti so večja odzivnost in prilagodljivost v času vse večje konkurence, znižanje IT stroškov in visoka sistemska varnost.

SUSE Linux Enterprise vam nudi namizne (SUSE Linux Enterprise Desktop) in strežniške (SUSE Linux Enterprise Server) rešitve, ki vam zagotavljajo:

  • napredno virtualizacijsko tehnologijo, ki omogoča učinkovitejše uporabo strojne opreme,
  • visoko stopnjo varnosti,
  • centralizirano upravljanje programske opreme,
  • globalno podporo,
  • veliko ugodnosti za naročnike,
  • široko podporo strojne opremo,
  • visoko stopnjo podpore razvijalcem programske opreme.

SUSE Linux Enterprise prinaša potrebno varnost za podjetje, virtualizacijo in upravljalsko programsko opremo preko obsežnega nabora strojne opreme. Prav tako je podprt z nagrajeno Micro Focus tehnično podporo in globalnim ekosistemom partnerstev in storitev. Rezultat tega je boljše odzivanje na izzive v času vse večje konkurence, znižanje IT stroškov in večja sistemska varnost.

SUSE Linux Enterprise vpeljuje nov vir za programsko opremo in naročniški management: Micro Focus Customer Center. Center vam zagotavlja centraliziran online portal, kjer bo mogoče nadgrajevati programsko opremo in popravke in za dostop do tehnične podpore. Najboljše od vsega pa je to, da je Micro Focus tehnična podpora popolnoma integrirana z ZENworks managament suite.

SUSE Linux Enterprise je podprt z vrhunsko Micro Focus tehnično podporo, saj lahko računate na večletno garancijo. V tem času imate dostop do vseh varnostnih popravkov, ki so na voljo, in do vseh popravkov programskih napak, preko Micro Focus Customer Center.

Ko izberete SUSE Linux Enterprise, se naročite na najboljše zasnovano Linux platformo. V času naročnine lahko računate na Micro Focus Customer Care Center, center z najnovejšo, funkcionalno in najboljšo podporo. Prav tako boste imeli dostop do številnih podpornih storitev.

SUSE Linux Enterprise podpirajo vsi vodilni proizvajalci strojne opreme. Novell je izdelal Suse Linux Enterprise platformo z AvtoBuild, edinstveno Novell razvojno in testno metodologijo. AutoBuild zagotavlja, da vse Linux programske kode ustrezajo najvišjim tehničnim standardom glede zanesljivosti in celovitosti. Prav tako vam zagotavlja, da dobite pomembne programske update v urah, ne pa dnevih ali tednih.

SUSE Linux Enterprise vključuje popolno programsko razvojno opremo za olajšanje hitrih prilagoditev in hiter razvoj širokega območja programov. Prav tako zagotavlja najnovejše stabilne različice ključnih orodij, storitev in okolij vključno z Apache Web Server, PHP , MySQL , PostgreSQL, Ruby, Geronimo in Apache Tomcat.

Hitri kontakt

Hitri kontakt
captcha
Za slepe in slabovidne(CTRL+F2)
barva kontrasta
velikost besedila
označitev vsebine
povečava