Agenda Open Systems je postala Red Hat Automation Platform Specialist

S ponosom oznanjamo novico, da smo na podlagi naših izkušenj in tehničnega znanja o platformi za avtomatizacijo Red Hat Ansible® postali uradno certificirani Red Hat Automation Platform Specialist.


V svojem poročilu je IDC ugotovil, da platforma za avtomatizacijo Red Hat® Ansible® omogoča strankam standardizacijo in avtomatizacijo IT operacij v različnih okoljih in timih, pri čemer občutno zmanjša nenačrtovane izpade in poveča učinkovitost upravljanja IT infrastrukture. Učinkovitost varnostnih ekip se je ob tem povečala za 30%, produktivnost razvojnih ekip pa kar za 39%.

Ključnega pomena pri doseganju takšnih rezultatev je izbira pravega partnerja za avtomatizacijo. Kot Red Hat Automation Platform Specialist vam lahko pomagamo pri:

  • prepoznavanju primerov uporabe in vodenju projekta avtomatizacije,
  • izogibanju bolečim fazam poskusov in napak,
  • prihranku dragocenega inženirskega časa,
  • zagotavljanju trajnega okvirja za rast in razvoj na podlagi avtomatizacije.

V kolikor želite razumeti, kako lahko avtomatizacija koristi vašemu podjetju ali pa ste že pripravljeni na pilotni projekt oziroma preizkus koncepta (POC), lahko rešimo vaše poslovne potrebe in izzive. Kontaktirajte nas na +386 (0)2 421 61 31 ali info@agenda.si.