Spletne strani in portali so postali nepogrešljivo orodje za komuniciranje z javnostjo, kot tudi promocijo in trženje podjetij. Učinkovita spletna stran bistveno pripomore k prepoznavnosti sleherne organizacije. Sodobne spletne strani že dolgo niso več le suhoparna predstavitev, ampak predstavljajo glavni obraz in komunikacijsko okno podjetja.

V podjetju Agenda Open Systems imamo dolgoletne izkušnje z razvojem portalov in spletnih strani. Med našimi naročniki in partnerji so številna uspešna slovenska in tuja podjetja, tako srednja kot velika. Med najbolj prepoznavnimi naročniki, za katere smo izdelali kompleksne portale, boste našli številne organizacije javnega sektorja, ministrstva in agencije.

Pri razvoju spletnih strani in portalov uporabljamo tehnologije najbolj razširjenega tehnološkega stacka LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP). Na njem temeljijo različni sistemi za upravljanje vsebin, ki jih pri tem uporabljamo, razvijamo in razširjamo, med drugim TYPO3, Drupal, WordPress in Joomla. Pri razvoju uporabljamo tudi sodobne tehnologije JavaScript, CSS in HTML5. Načrtovanje in razvoj kompleksnih spletnih strani, portalov, zalednih storitev in integracij z drugimi sistemi so del večine naših projektov.

TYPO3
WordPress
Joomla
Drupal

Imate izziv za nas?

Imate vizijo unikatnega spletišča, ki bi jo želeli uresničiti? Načrtujete prenovo spletne strani z namenom izboljšanja trenutne uporabniške izkušnje? 

Zaupajte nam svoje želje, načrte in potrebe in predstavili vam bomo najboljše rešitve za razvoj spletnih strani in portalov.

Reference


Zavod za zdravstveno zavarovanje Slovenije
Slovenska vojska