Sodelovanje v večini podjetij danes že poteka v virtualnem okolju. Delovne in projektne skupine, sistemski oddelki, zunanji sodelavci in partnerji se povezujejo in sodelujejo s pomočjo elektronske pošte in izmenjave dokumentov. Vendar pa učinkovito skupinsko delo z dokumenti zahteva več. Med drugim:

  • razdelitev uporabnikov na skupine po oddelkih ali projektih
  • skupne repozitorije dokumentov v oblaku z nadzorovanim in varnim dostopom
  • online pregled in urejanje dokumentov
  • potrjevanje in podpisovanje dokumentov
  • nadzor nad različicami
  • avtomatske pretvorbe dokumentov

Predvsem evropskim uporabnikom rešitve, kot so Google Drive, MS Office365, DropBox ali MS OneDrive, porajajo precej dvomov o varnosti, lokaciji in nadzoru nad dokumenti. V skrbi za varnost vse več uporabnikov želi svoje podatke in dokumente hraniti v lastnih podatkovnih centrih in imeti popoln nadzor nad lastništvom in lokacijo shranjevanja dokumentov. Vse to in še več omogočajo odprte rešitve za skupinsko sodelovanje in podporo projektnemu delu z dokumenti.

NextCloud (OwnCloud)

Za podporo večjim in razpršenim delovnim ali projektnim skupinam ponujamo oblačno rešitev NextCloud (OwnCloud). Slednji omogoča skupno rabo in sodelovanje pri dokumentih, pošiljanje in prejemanje e-pošte, upravljanje koledarja in video klepete brez uhajanja podatkov.

Ker je NextCloud v celoti lokalna rešitev, nudi prednosti spletnega sodelovanja brez skladnosti in varnostnih tveganj. Ponuja univerzalni dostop do datotek na namizju, mobilnih napravah in v spletu. Datoteke enostavno poiščete s zmogljivim iskanjem, delite svoje misli v komentarjih ali zaklenite datoteke, dokler z njimi ne končate.

Pogovor o naslednjem oblaku (Talk) ponuja krajevne, zasebne avdio / video konference in besedilni klepet prek brskalniških in mobilnih vmesnikov z integrirano skupno rabo zaslona in integracijo SIP. Groupware vključuje koledar, stike, pošto in druge funkcije za povečanje produktivnosti, s čimer pomaga skupinam delovati hitreje, lažje in pod vašimi pogoji.

Več informacij: nextcloud.com

Alfresco ECM

Alfresco Digital Business Platform postavlja vašo vsebino tja, kjer je najbolj potrebna - na doseg roke tistim, ki jo potrebujejo. Ta sodobna platforma za vsebine, ki se hitro uvaja, je zelo razširljiva in v celoti integrirana. Alfresco upravlja, ščiti in povezuje vaše najpomembnejše informacije. Vsebino postavlja v njeno jedro in v središče vaše digitalne preobrazbe. 

Z Alfrescovim odprtim ECM-jem, ki deluje v oblaku, lahko upravljate vsebine od koderkoli, povezujete informacije z uporabniki in dostavljate aplikacije v katerokoli napravo. Alfresco omogoča povečanje produktivnosti delavcev, upravljanje dragocenih informacij in zagotavljanje izjemnih izkušenj s strankami. 

Programska oprema podpira vsakodnevno delo več kot 11 milijonov ljudi v vodilnih organizacijah v več kot 190 državah po vsem svetu. Alfresco pomaga več kot 1300 vodilnim organizacijam v industriji - vključno s podjetji Cisco, Pitney Bowes, Kanadskim muzejem za človekove pravice, Ameriškim ministrstvom za mornarico, Združenjem načelnikov generalštabov in Naso - da so bolj odzivni in konkurenčni.

Imate izziv za nas?

Želite poiskati in implementirati rešitev, ki bo omogočala resnično digitalno dokumentno poslovanje in sodelovanje med zaposlenimi, zunanjimi sodelavci in partnerji ter vašimi strankami?

Zaupajte nam svoje želje, načrte in potrebe in predstavili vam bomo možnosti sodobnih odprtih sodelovalnih platform..

Reference


SIQ
Lineal