V današnjem hitro razvijajočem se digitalnem svetu so kakovostne spletne rešitve temelj uspešnega poslovanja. V Agenda Open Systems razumemo, da je digitalna prisotnost ključna za rast in razvoj vsake organizacije. Ne glede na to, ali gre za dinamične spletne strani, napredne spletne portale, interaktivne spletne trgovine ali celo za razvoj prilagojene spletne programske opreme, naša ekipa strokovnjakov uporablja najnovejše spletne tehnologije, da zagotovi rešitve, ki so prilagodljive, povezane in skalabilne.

Naše znanje in izkušnje segajo od razvoja intuitivnih spletnih strani, ki so estetsko privlačne in funkcionalno dovršene, do oblikovanja kompleksnih spletnih portalov in trgovin, ki zagotavljajo vrhunsko uporabniško izkušnjo. Pri tem se osredotočamo na integracijo storitvenih arhitektur, ki zagotavljajo nemoteno delovanje in povezovanje različnih sistemov in aplikacij.

Zavedamo se, da je uspeh digitalnih rešitev odvisen tudi od učinkovitega digitalnega marketinga. Zato v Agenda Open Systems nudimo celovite storitve digitalnega marketinga, ki so usmerjene v povečanje vaše vidnosti na spletu in doseganje prodajnih ciljev. Naš pristop vključuje SEO optimizacijo, ciljane oglaševalske kampanje in analitiko, ki vam omogoča spremljanje uspešnosti in optimizacijo vaših digitalnih strategij.

Pri Agenda Open Systems se zavezujemo k ustvarjanju rešitev, ki niso le tehnološko napredne, ampak tudi estetsko dovršene in usmerjene v prihodnost. Naš cilj je pomagati vašemu podjetju izstopati v digitalnem svetu in zagotoviti, da so vaše spletne rešitve močno orodje za rast in uspeh vašega poslovanja.

Proces načrtovanja in izvedbe digitalnih rešitev

1. Zajemanje vaše vizije

Na začetku projekta si vzamemo čas, da popolnoma razumemo vaše potrebe in cilje. V tej fazi se osredotočimo na vzpostavitev temeljitega razumevanja vaših pričakovanj in dinamike vaše ekipe. Skupaj določimo jasen načrt dela, ki vključuje pregleden časovni okvir in postavimo trdne temelje našega sodelovanja z jasnim dogovorom.

 • Ocenjevanje obsega projekta
 • Določanje ciljev in izdelkov
 • Projektni načrt in mejniki
 • Vsebinske in tehnološke predpostavke in odvisnosti
 •  optimizacija uporabniške izkušnje (UX)
 • Načrtovanje kakovosti
 • Načrtovanje virov
 • Načrtovanje obvladovanja tveganj
 • Pogodbene obveznosti deležnikov

2. Razumevanje uporabniških potreb

Po osnovnih vpogledih izvedemo podrobne raziskave za določitev želja in izzivov vaše ciljne uporabniške skupine. V tej fazi ustvarimo začetne okvirje (wireframes) in izvedemo uporabniške teste, da preverimo začetne koncepte. Izvajamo tudi pregled informacijske arhitekture, da zagotovimo skladno uporabniško izkušnjo. Faza se zaključi s ponovno oceno zahtev oblikovanja in razvoja.

 • Raziskava poslovnega okolja
 • Delavnice z deležniki in uporabniki
 • UX revizija
 • Diagrami uporabniških tokov
 • Oblikovanje žičnih okvirjev
 • Oblikovanje prototipov
 • Razvoj informacijske arhitekture
 • Testiranje uporabnosti

3. Oblikovanje vizualne podobe

Po fazi raziskave se lotimo procesa oblikovanja, kjer najprej osredotočimo na 2-3 ključne strani. Te predstavimo vam za potrditev. Po odobritvi razširimo naše oblikovanje, da zagotovimo, da se vsak element ujema z vašo blagovno znamko in je pripravljen za razvoj.

 • Oblikovanje vizualnih elementov
 • Razvoj stilskih vodnikov

4. Razvoj in produkcija digitalne rešitve

Naši oblikovalci skrbno pretvorijo odobrene vizualne elemente v kodo. Ta faza vključuje obsežno testiranje in iteracije za ustvarjanje dovršene, visoko zmogljive digitalne rešitve.

 • Razvoj uporabniških in zalednih komponent
 • Integracija podatkovnih virov
 • Razvoj API
 • Razvoj odzivnih vmesnikov za različne naprave
 • Integracija CMS in varnosti
 • Funkcionalno in zmogljivostno testiranje

5. Neprekinjena podpora in optimizacija

Tudi po zagonu ostajamo vključeni v nenehno rast projekta. Uporabljamo spremljanje, povratne zanke in redne izboljšave, da zagotovimo, da digitalni produkt ostane relevanten in učinkovit.

 • Spremljanje uporabniških vzorcev
 • Spremljanje zmogljivosti
 • Zbiranje povratnih informacij uporabnikov

V Agenda Open Systems razvijamo kompleksne spletne strani, ki združujejo estetiko in uporabnost. Naša ekipa strokovnjakov uporablja najnovejše spletne tehnologije, da vaša digitalna prisotnost odraža dinamičnost in rast vašega podjetja.

Prilagojena rešitev za vsako stranko: Naš pristop temelji na poglobljenem razumevanju vaših poslovnih ciljev. Uporabljamo napredne sisteme za upravljanje vsebin, kot so WordPress in Typo3, ki omogočajo prilagodljivost in enostavno upravljanje vaše spletne vsebine.

Vrhunska uporabniška izkušnja in SEO optimizacija: Osredotočamo se na oblikovalsko razmišljanje in SEO strategije, da zagotovimo optimalno uporabniško izkušnjo in visoko uvrstitev v iskalnikih. Naša ekipa skrbno načrtuje in razvija spletno stran, ki ustreza vašim potrebam in presega pričakovanja.

Vaš partner za digitalno rast: Zavezani smo k zagotavljanju celovitih rešitev - od začetne ideje do izvedbe in nadaljnje podpore. Naš cilj je ustvariti spletno stran, ki spodbuja rast vašega poslovanja in gradi močno digitalno prisotnost.

Spletni portali Agenda Open Systems so več kot le običajne spletne strani. Razvijamo jih kot dinamične platforme, ki združujejo funkcionalnost in interaktivnost za boljšo uporabniško izkušnjo. Naši portali služijo kot most med vašim podjetjem in uporabniki, ponujajo osvežene informacije in omogočajo komunikacijo v realnem času.

Celovite rešitve za napredne potrebe: Naša ekipa strokovnjakov se posveča načrtovanju, izdelavi, prenovi in upravljanju kompleksnih spletnih portalov za velika podjetja in javne ustanove. Uporabljamo vrhunske sisteme, kot so Typo3, WordPress, Joomla in Drupal, da zagotovimo prilagodljivost, varnost in enostavno upravljanje.

Integracija z zalednimi sistemi: Spletni portali so zasnovani tako, da zagotavljajo nemoteno povezavo z zalednimi sistemi. To omogoča, da vaši uporabniki dostopajo do aktualnih podatkov in interaktivnih funkcij. Naš cilj je ustvariti portale, ki ne le informirajo, ampak tudi spodbujajo angažiranost in lojalnost vaših strank.

Grafično načrtovanje in SEO optimizacija: Vključujemo napredne tehnike grafičnega načrtovanja in SEO optimizacije, da zagotovimo, da so naši spletni portali estetsko privlačni in lahko najdeni v spletnih iskalnikih. Naša zaveza k odličnosti in inovacijam zagotavlja, da so vaši spletni portali ne le funkcionalni, ampak tudi vizualno privlačni in optimizirani za najboljše uvrstitve.

Vaš digitalni partner za rast: V Agenda Open Systems se zavezujemo k razvoju spletnih portalov, ki vašemu podjetju omogočajo rast in konkurenčnost v digitalni dobi. Naši portali so zasnovani z mislijo na prihodnost, zagotavljajo dolgoročno vrednost in podpirajo vaše poslovne cilje.

Epidemija koronavirusa je korenito preoblikovala trg spletne prodaje, kar je privedlo do intenzivnega razvoja spletnih trgovin. V tem hitro spreminjajočem se okolju, kjer je konkurenca vedno večja, postaja jasna spletna strategija in učinkovite rešitve za spletno prodajo ključnega pomena za uspeh in obstoj podjetij.

Celovite rešitve za sodobne spletne trgovine: V Agenda Open Systems razvijamo in prenavljamo kompleksne spletne trgovine za vodilne regionalne trgovce. Uporabljamo vrhunske platforme, kot so Magento, PimCore, Typo3 shop in WooCommerce, da zagotovimo, da so vaše spletne trgovine na tehnološkem vrhuncu.

Optimizacija za iskalnike in izjemna uporabniška izkušnja: Naša ekipa strokovnjakov združuje znanja s področja grafičnega načrtovanja, razvoja UX/UI, programiranja ter SEO optimizacije. S tem zagotavljamo, da je vaša spletna trgovina ne le vizualno privlačna, ampak tudi funkcionalna, enostavna za uporabo in dobro vidna v iskalnikih.

Partner za vaš digitalni uspeh: V Agenda Open Systems razumemo, da spletna trgovina ni le platforma za prodajo, ampak tudi pomembno orodje za gradnjo blagovne znamke in vzpostavljanje dolgoročnih odnosov s strankami. Zato smo zavezani k razvoju rešitev, ki ne le izpolnjujejo trenutne potrebe vašega podjetja, ampak so pripravljene na prihodnje tržne trende.

V Agenda Open Systems se srečujemo z edinstvenimi potrebami naših naročnikov, ki pogosto zahtevajo razvoj prilagojenih programskih rešitev. Naše izkušnje kažejo, da standardne rešitve ali njihove prilagoditve včasih ne zadostujejo specifičnim zahtevam podjetij. Zato se osredotočamo na razvoj meri prilagojenih aplikacij, ki so plod sodobnih spletnih tehnologij in agilnih metodologij.

Agilen pristop v sodobnem tehnološkem okolju: Naš pristop temelji na agilnih principih, ki zagotavljajo hitro in učinkovito odzivanje na spreminjajoče se zahteve ter potrebe naših strank. Uporabljamo vrhunske JavaScript tehnologije, kot so Angular, React in Node.js, ki omogočajo razvoj hitrih, odzivnih in intuitivnih aplikacij. Vključujemo tudi napredne orodja, kot je Ruby, ki prispevajo k večji učinkovitosti in kakovosti končnih rešitev.

Poudarek na sodobnih oblačnih rešitvah: Osredotočamo se na izkoriščanje moči sodobnih oblačnih tehnologij, ki omogočajo večjo prilagodljivost, varnost in razširljivost aplikacij. Ta pristop nam omogoča, da razvijamo rešitve, ki so ne le prilagojene potrebam strank, ampak so tudi pripravljene na prihodnje tehnološke izzive.

Partner za vaš digitalni razvoj: V Agenda Open Systems smo vaš partner pri oblikovanju in razvoju rešitev, ki ne le rešujejo kompleksne izzive, ampak tudi spodbujajo inovativnost in rast vašega podjetja. Naš cilj je ustvariti rešitve, ki so v koraku s časom in presegajo pričakovanja v smislu zmogljivosti, uporabnosti in varnosti.

Imate izziv za nas?

Zavedate se, da je digitalna transformacija podjetja vaša pot v prihodnost, imate poslovne zamisli, ideje za prodor na digitalno tržišče, potrebujete pa izkušenega in zanesljivega partnerja za razvoj spletnih rešitev?

Ker razumemo sodobne poslovne modele ter procese, spletne pristope in tehnologije, vam lahko predstavimo skupno pot do uresničitve vaših idej. Zaupajte nam svoje želje, načrte in potrebe in pomagali vam bomo zgraditi vašo spletno prihodnost.

Reference


Harvey Norman
Bauhaus
Računsko sodišče