Poslovanje organizacij in podjetij je vedno bolj odvisno od programskih rešitev. Razen uveljavljenih standardnih jedrnih rešitev za poslovanje se večina rešitev razvija s pomočjo spletnih tehnologij, ki omogočajo večjo prilagodljivost, povezovanje v storitvene arhitekture, povezovanje rešitev ter potrebno razširljivost glede na potrebe in število uporabnikov. V podjetju Agenda Open Systems imamo znanja in izkušnje z razvojem različnih spletnih rešitev, kot so spletne strani, e-trgovine in pametni portali, za vas pa lahko izdelamo tudi rešitve po meri. Da bi bilo vaše spletno poslovanje čim bolj uspešno, pa vas pri doseganju prodajnih ciljev lahko podpremo tudi s storitvami digitalnega marketinga.

Izdelava spletnih strani

Spletne strani in predstavitveni portali so stalnica poslovanja organizacij, s pridobivanjem na pomembnosti pa naročniki vse bolj cenijo odlično uporabniško izkušnjo, optimizacijo za iskalnike (SEO), oblikovalsko razmišljanje (»design thinking«) in načrtovanje uporabniške poti (»user journey«).

Načrtujemo, izdelujemo in prenavljamo kompleksne spletne strani s pomočjo uveljavljenih sistemov za upravljanje vsebin, kot so WordPress, Typo3, Joomla. Pri izdelavi spletnih strani vključujemo znanja s področja grafičnega načrtovanja, načrtovanja uporabniške izkušnje, razvoja, programiranja ter optimizacije za spletne iskalnike.

Izdelava spletnih trgovin

Pojav epidemije koronavirusa in posledične omejitve so nesluteno pospešile razvoj spletne prodaje. Uveljavljenim spletnim trgovcem se je pridružila večina trgovskih podjetij, ki so še bolj zaostrila konkurenco. Spletno poslovanje je postalo vsakodnevna realnost, jasna spletna strategija, učinkovite rešitve in procesi za spletno prodajo pa ključ do uspeha in preživetja.

Načrtujemo, izdelujemo, prenavljamo in upravljamo kompleksne spletne trgovine največjih regionalnih trgovcev. Uporabljamo napredne rešitve, kot so Magento, Typo3 shop, WooCommerce. Pri izdelavi spletnih trgovin združujemo znanja s področja grafičnega načrtovanja, načrtovanja uporabniške izkušnje, razvoja, programiranja ter optimizacije za spletne iskalnike.

Izdelava portalov

Večina spletnih strani se vedno bolj razvija v pametne portale, ki razširjajo funkcionalnost in namen klasičnih spletišč. Delujejo tako, da obiskovalcem ponujajo osveževane podatke iz zalednih sistemov ter jim omogočajo dodatne funkcionalnosti in komunikacijo s podjetjem.

Načrtujemo, izdelujemo, prenavljamo in upravljamo kompleksne spletne portale večjih podjetij in organizacij javne uprave. Uporabljamo napredne rešitve Typo3, Wordpress, Joomla in druge, kot so Drupal, Silverstripe. Pri tem vključujemo znanja grafičnega načrtovanja, načrtovanja uporabniške izkušnje, razvoja, optimizacije za spletne iskalnike ter programiranja in razvoja spletnih servisov za povezovanje z zalednimi sistemi.

Izdelava rešitev po meri

Srečujemo se tudi z zahtevami in potrebami naročnikov, ki jih ni mogoče reševati niti z obstoječimi rešitvami niti z prilagajanjem le-teh, temveč je smiseln razvoj rešitve po meri s pomočjo spletnih tehnologij, ki jih uporabljamo pri standardnih rešitvah.

Načrtujemo in razvijamo programske rešitve s pomočjo spletnih rešitev in sodobnih tehnoloških okolij na JavaScript tehnologijah, kot so Angular, AngularJS, React, node.js, vue.js ali razvojnih orodij Ruby, ….

Digitalni marketing

Digitalni marketing je sestavni del trženja, ki za promocijo izdelkov in storitev uporablja spletne digitalne tehnologije, kot so namizni računalniki, mobilni telefoni in drugi digitalni mediji in platforme. Sodobno digitalno trženje je spremenilo način, kako blagovne znamke in podjetja uporabljajo tehnologijo za trženje. Digitalne platforme se vse bolj vključujejo v tržne načrte in vsakdanje življenje, kupci spreminjajo nakupne navade in vse bolj uporabljajo digitalne naprave za iskanje, izbiranje, odločanje in nakupovanje, namesto da bi obiskovali fizične trgovine.

Spremembe nakupnih navad zahtevajo nove pristope in prijeme. V ta namen se oblikujejo celovite digitalne marketinške strategije, ki vključujejo optimizacijo spletnih strani za iskalnike (SEO), oglaševanje na spletnih iskalnikih (SEM), vsebinski marketing, trženje s pomočjo vplivnežev, avtomatizacijo trženja, trženje na podlagi podatkov, trženje e-trgovin, oglaševanje na družbenih omrežjih, optimizacijo socialnih medijev, neposredno trženje po e-pošti, prikazno oglaševanje, e-knjige ter druge sodobne digitalne tržne pristope in orodja.

V podjetju Agenda Open Systems ponujamo celoten nabor opisanih storitev digitalnega marketinga s poudarkom na področjih, ki so najpomembnejša za povečanje spletne prodaje:

  •  načrtovanje in izvajanje akcij digitalnega marketinga
  •  vodenje in upravljanje družbenih omrežij (Facebook, Instagram, LinkedIn)
  •  spletno oglaševanje
  •  optimizacija spletnih strani (SEO)
  •  optimizacija uporabniške izkušnje (UX)
  •  e-mail marketing
  •  pisanje besedil za splet
  •  spletna analitika
  •  strokovno svetovanje s področja digitalnega marketinga

Imate izziv za nas?

Zavedate se, da je digitalna transformacija podjetja vaša pot v prihodnost, imate poslovne zamisli, ideje za prodor na digitalno tržišče, potrebujete pa izkušenega in zanesljivega partnerja za razvoj spletnih rešitev?

Ker razumemo sodobne poslovne modele ter procese, spletne pristope in tehnologije, vam lahko predstavimo skupno pot do uresničitve vaših idej. Zaupajte nam svoje želje, načrte in potrebe in pomagali vam bomo zgraditi vašo spletno prihodnost.

Reference


Harvey Norman
Bauhaus
Računsko sodišče