Srebrni član Linux fundacije

Agenda d.o.o. je srebrni član Linux fundacije, in sicer prvi član iz Slovenije. Linux Fundacija je neprofitna organizacija, katere namen je pospeševanje rasti razvoja Linux-a.

Red Hat Premier Partner

Agenda d.o.o. je prvi Red Hat Premier partner s partnerskim statusom že od leta 2004. Smo specializirani za Platformo - Data Infrastructure, kakor tudi za Cloud Infrastructure, Container Platform in Middleware področje. Naši zaposleni so imetniki večine Red Hat certifikatov, ki še vedno veljajo za najbolj priznane med Linux certifikati.

Open Invention Network OIN

Open Invention Network je bazen, kjer se zbirajo patenti in licence, ki podpirajo Linux OS in z Linux-om povezane aplikacije, katere član je tudi podjetje Agenda d.o.o.

OpenStack Foundation

Agenda d.o.o. je kot prvo slovensko podjetje postala član Fundacije OpenStack in s tem potrdila svojo vodilno vlogo na področju vrhunskih znanj uporabe odprtokodnih tehnologij v najzahtevnejših poslovnih okoljih.

TYPO3 Association member

TYPO3 je v zadnjih letih prevzel primat na področju CMS (content management system) za podjetja in korporacije. Združenje TYPO3 Association združuje izbrana podjetja iz večine evropskih držav, ki strateško, razvojno in finančno podpirajo in usmerjajo razvoj orodja TYPO3. Agenda d.o.o. je že več kot 10 let aktivni srebrni član asociacije TYPO3.

COKS

Agenda d.o.o. je pobudnik, ustanovitelj in aktivni član Centra Odprte kode Slovenije.

IBM Business Partner

IBM je eden največjih ponudnikov informacijskih tehnologij, ter največji podpornik Linuxa in odprtokodnih tehnologij. Dejavno sodeluje pri razvoju odprte kode in vse svoje strojne rešitve podpira z namenskim gonilniki za različice Linuxa. Agenda je IBM Silver Business Partner.

Adempiere OpenSource ERP & CRM

Adempiere ERP&CRM je različica odprtokodnega ERP projekta Compiere, ki pa je popolnoma prosta in odprta.

SUSE Partner

SUSE velja za eno največjih informacijskih tehnologij za poslovna okolja. Njihova strategija temelji na Linuxu in odprti kodi. Agenda d.o.o. je partner SUSE tehnologij.

OCS

OCS NG (Open Computer and Software Inventory Next Generation) je programska rešitev za upravljanje konfiguracij strojne in programske opreme v računalniških omrežjih.

Xensource/Citrix Partner

XenSource je družba, ki razvija in podpira izdelke vodilne odprtokodne virtualizacijske tehnologije XenSource.

Veeam Value-Added Reseller

Veeam je eden vodilnih ponudnikov v svetu rešitev za upravljanje virtualne infrastrukture in zaščito podatkov v virtualiziranem in oblačnem okolju. Tržijo produkte za arhiviranje virtualnih strežnikov, tako za VMWare vSphere kot tudi za Microsoft Hyper-V okolja. Agenda je Veeam Silver Value-Added Reseller.

VMware Partner

VMware je postal sinonim za virtualizacijske izdelke, ki omogočajo vzporedno poganjanje različnih OS. Agenda je VMware Professional Solution Provider partner.

Bacula Ready Partner

Bacula Systems je vodilna odprtokodna rešitev za arhiviranje, ki poleg brezplačne Community verzije ponuja tudi Enterprise rešitve s polno podporo principala, tudi za najbolj zahtevna produkcijska okolja.

Podjetje Agenda d.o.o. je edini uradni partner podjetja Bacula za področje Slovenije.

Microsoft partner

Smo partner podjetja  Microsoft s statusom Action Pack. Microsoft je eden najpomembnejših razvijalcev poslovnih programov in sistemov, ki podjetjem pomagajo zagotoviti varno in učinkovito poslovanje ter podjetjem in posameznikom po celem svetu pomagajo pri uresničevanju njihovega potenciala.

Cohesity Partner

Cohesity ponuja rešitve za upravljanje podatkovnih sistemov. Agenda je Reseller Partner.

EDB Partner

EnterpriseDB (EDB) zagotavlja poslovno programsko opremo in storitve, ki temeljijo na odprtokodni podatkovni zbirki PostgreSQL.