Strežniški operacijski sistemi so jedro sistemskih okolij podatkovnih centrov. Bodisi da gre za razširjene licenčne MS Windows ali pa sodobne Linux različice, ki poganjajo svetovni splet, vedno gre za sodobna in kompleksna strežniška okolja s številnimi funkcijami in različicami. Kot poslovni partner vodilnih ponudnikov operacijskih sistemov Microsoft, Red Hat, SUSE Novell ali drugih različic Linuxa, kot so Ubuntu, Debian ali CentOS, ponujamo ustrezne rešitve in programsko opremo.

Red Hat Enterprise Linux (RHEL)

Vodilni odprokodni enterprise operacijski sistem RHEL in vse njegove namenske različice, vključno z RHEL 4SAP/HANA, so zgrajeni na Red Hat Enterprise Linux® jedru in zagotavljajo robustno, razširljivo in standardno strežniško okolje.

Agenda Open System je vodilni partner podjetja Red Hat v Sloveniji z najvišjim nazivom Premier Business Partner, ki zagotavlja polno ponudbo vseh rešitev Red Hat.


SUSE Linux Enterprise Server

Sodoben in modularen OS pomaga poenostaviti vaše IT okolje, posodobiti vašo IT infrastrukturo in pospešiti inovacije s privlačno platformo za razvijalce. Posledično lahko poslovno kritične delovne obremenitve enostavno razmestite in preklopite v lokalna in javna oblačna okolja.

SUSE Linux Enterprise Server vam poenostavi prizadevanja za delo v oblaku. Zasnovan je za hibridno izvedbo in okolje v več oblakih, tako da lahko delovne obremenitve izvajate kjerkoli - fizično, navidezno, vnaprej ali v oblaku.

SUSE

Microsoft

Microsoft

Microsoft je globalni ponudnik strežniških okolij na MS Windows tehnologijah.

Imate izziv za nas?

Želite izgraditi ali nadgraditi obstoječe strežniško okolje vašega podatkovnega centra?

Zaupajte nam svoje želje, načrte in potrebe in predstavili vam bomo najboljše strežniške operacijske sisteme za vaš razvoj.

Reference


Ministrstvo za javno upravo
Psihiatrična klinika Ljubljana