Optimalno upravljanje informacijskih rešitev bistveno pripomore k nizkim stroškom lastništva in visokemu zadovoljstvu uporabnikov, pa naj si gre za jedrne rešitve, kot so delovni strežniki, podatkovne baze, virtualizacije in varnostno shranjevanje podatkov, ali pa za komplementarne rešitve, spletne strani, podporo oblačnim storitvam in podobno. S proaktivnim upravljanjem in vzdrževanjem lahko učinkovito znižamo tveganje izpada storitev, saj pravočasno zaznamo pomanjkljivosti in jih odpravimo.

Upravljanje in redno vzdrževanje podatkovnih centrov

V podjetju Agenda Open Systems upravljamo in vzdržujemo širok nabor infrastrukturnih in aplikacijskih rešitev:

  • kontejnerske platforme, kot so Kubernetes, OpenShift, ...
  • strežniške operacijske sisteme MS Windows Server, Red Hat Enterprise Linux (RHEL), SUSE Linux Enterprise Server (SLES) ter različne proste operacijske sisteme, kot so CentOS, Fedora, Ubuntu, …
  • podatkovne strežnike MySQL, PostgreSQL, MariaDB, Oracle, MS SQL
  • aktivno omrežno opremo proizvajalcev Cisco, HPE, Lenovo

Upravljamo rešitve, ki so nameščene v podatkovnih centrih naročnikov, kakor tudi rešitve v našem lastnem podatkovnem centru ali drugih javnih ponudnikih.

Nadzor in obveščanje

Združujemo inženirska in arhitekturna znanja o načrtovanju, implementaciji in upravljanju kompleksnih oblačnih in aplikacijskih rešitev za zahtevna okolja. Agenda Open Systems je največji ponudnik inženirskih in razvojnih storitev za implementacijo zahtevnih rešitev, ki združujejo odprtokodne in licenčne tehnologije.

Ponujamo storitve načrtovanja rešitev, izdelave, preskušanja, namestitev in integracije v obstoječe IT okolje, osnovno usposabljanje uporabnikov ter dokumentiranje rešitev.

Nadgradnje in dopolnitve

V kakovostno upravljanje uvrščamo redno spremljanje delovanja, analizo podatkov delovanja in utemeljene predloge za izboljšave, nadgradnje razširitve. Naročnikom v okviru rednih poročil in srečanj poročamo o predlogih ter s tem olajšamo odločanje in načrtovanje večjih sprememb.

Imate izziv za nas?

Želite izboljšati in nadgraditi zanesljivost vaših strežniških okolij in podatkovnega centra? Vam primanjkuje izkušenj, časa in se želite posvetiti svojemu osrednjemu poslovanju?

Zaupajte nam svoje potrebe, izzive in načrte z IT infrastrukturo. Po skrbnem premisleku bomo za vas oblikovali prilagojeno rešitev ter vam predstavili način, kako vam lahko izboljšamo in pocenimo upravljanje.

Reference


Policija
Bauhaus
Harvey Norman
Psihiatrična klinika Ljubljana