Implementacija informacijskih rešitev zahteva organizacijska, metodološka, tehnološka znanja ter sposobnost povezovanja različnih tehnologij in procesov v enovito in učinkovito digitalno podporo poslovnim procesom. Z znanji in bogatimi izkušnjami smo specializirani za kompleksne poslovne IT rešitve, ki vključujejo in povezujejo tako odprtokodne tehnologije (Red Hat, SUSE), licenčne tehnologije največjih ponudnikov (IBM, VMware, Microsoft, Veeam, …), kot tudi brezplačne odprtokodne rešitve razvojnih skupnosti.

Načrtovanje IT rešitev

V podjetju Agenda Open Systems združujemo znanja o sodobnih tehnoloških oblačnih arhitekturah in agilnih pristopih k načrtovanju in izvedbi IT rešitev za podporo poslovnim procesom. Načrtujemo informacijske rešitve, ki:

  • se vključujejo v obstoječe okolje in ohranjajo dobre prakse
  • prinašajo nove tehnološke arhitekture
  • nadgrajujejo podporo procesom ter ponujajo dodatne funkcionalnosti
  • ohranjajo investicije uporabnikov v učinkovite IT rešitve

Inženirske in razvojne storitve

Združujemo inženirska in arhitekturna znanja o načrtovanju, implementaciji in upravljanju kompleksnih oblačnih in aplikacijskih rešitev za zahtevna okolja. Imamo številne izkušnje z implementacijo zahtevnih informacijskih rešitev, ki združujejo odprtokodne in licenčne tehnologije.

Nudimo vse od načrtovanja rešitev, izdelave, preskušanja, namestitev in integracije v obstoječe informacijsko okolje do osnovnega usposabljanja uporabnikov ter dokumentiranja IT rešitev.

Projektno vodenje

Z naročniki načrtujemo ter izvajamo in vodimo projekte digitalnih transformacij. Pri tem uporabljamo preverjene projektne pristope in metodologije. Naši projektni vodje imajo bogate izkušnje na različnih digitalnih projektih in so nosilci številnih certifikatov, kot so IPMA International Project Manager ter drugi. S tem zagotavljamo, da se projekt implementacije IT rešitev izvede kakovostno ter znotraj predvidenih časovnih in finančnih okvirjev.

Imate izziv za nas?

Razmišljate o uporabi izboljšanih ali novih informacijskih rešitev, razširitvi poslovanja in uvajanju nove IT podpore? Imate izzive pri izboru in uvajanju prostih odprtokodnih rešitev?

Predstavite nam svoje potrebe, izzive in načrte z novimi IT rešitvami in pripravili vam bomo načrtovano, časovno in finančno predvidljivo projektno pot do polno delujoče rešitve in večje učinkovitosti vaših zaposlenih.

Reference


Harvey Norman
Psihiatrična klinika Ljubljana
Lineal
Merkur nepremičnine