Virtualizacijske rešitve strežniških okolij so osrednji tehnološki nosilec sodobnih podatkovnih centrov, tako zasebnih kot hibridnih. Tudi z uvajanjem oblačnih konceptov in rešitev, virtualizacija zagotavlja izkoriščenost in visoko razpoložljivost strojnih in komunikacijskih virov. V podjetju Agenda Open Systems ponujamo tri vodilne virtualizacijske platforme, posebej smo izkušeni pri njihovem povezovanju in sobivanju ter enotnem upravljanju virtualnih okolij.

Red Hat Enterprise Virtualization (RHEV)

Vodilna odprokodna enterprise virtualizacija RHEV prinaša številne prednosti in izboljšave v poslovna okolja ter postaja de facto odprti virtualizacijski standard sodobnih podatkovnih centrov.

RHEV odlikujejo performančne prednosti, konkurenčne cene ter zaupanja vredno stabilno okolje, ki ga lahko pričakujete od ponudnika Red Hat.

Virtualizirajte svoj podatkovni center z Red Hat rešitvami, katerih prednosti so enostavno upravljanje, nižji stroški lastništva in povečanje operativne učinkovitosti.

Zgrajen na Red Hat-ovem hypervizorju in priljubljenem oVirt okolju za upravljanje virtualizacije, RHEV predstavlja strateški produkt za virtualizacijo in vsekakor cenejšo in komplementarno alternativo lastniškim rešitvam.

RHEV prihaja opremljen s številnimi orodji za upravljanje različnih virtualnih okolij z enotnim orodjem.

RedHat Virtualization Manager in CloudForms omogočajo centralno upravljanje virtualizacijskih in oblačnih okolij ponudnikov VMware, Microsoft in Red Hat.

GLAVNE PREDNOSTI RHEV

  • ZMOGLJIVOST IN RAZŠIRLJIVOST - izkoristite zanesljivo delovanje in skalabilnost za najbolj znane svetovne rešitve, kot so Oracle, SAP ali Windows server,
  • VARNOST  - vodilna industrijska varnost zgrajena na Red Hat Enterprise Linux® jedru,
  • ENTERPRISE FUNKCIONALNOSTI - enterprise virtualization-management funkcionalnosti, vključujoč live migracijo, visoko razpozložljivost, load balancing in še več,
  • AGILNOST - poslovna agilnost in kontinuiteta z odpravo odvisnosti med namiznim OS in pripadajočo strojno opremo,
  • STROŠKOVNA UČINKOVITOST - dobro zastavljen Red Hat-ov poslovni model naročnin omogoča, da bodo vaši stroški uporabe, kakor tudi skupni stroški lastništva, nižji v primerjavi s konkurenčnimi rešitvami na tem področju.

VMware

Vodilni komercialni ponudnik VMware ponuja več orodij v segmentih virtualizacije podatkovnih centrov in računalništva za končne uporabnike, vključno z vSphere, NSX-T Data Center (prej NSX-T), vSAN in vRealize za virtualizacijo podatkovnih centrov ter VMware Horizon Suite in Workspace ONE UEM za virtualizacijo namizja.

VMware je prvi in vodilni ponudnik licenčnih tovrstnih rešitev in mnogo uporabnikov ima izkušnje s hipervizorjem VMware, vSphere, drugi pa morda uporbljajo Hyper-V ali KVM. Prinaša številne prednosti, predvsem pa razširjenost uporabe.

VMware

Microsoft Hyper-v

Hyper-V

Microsoft je ustvaril svoj hipervizor Hyper-V, ki je vključen v profesionalne različice operacijskega sistema Windows 10 ali Windows 8. Programska oprema je nameščena tudi v sistemu Windows Server.

Hyper-V uporabnikom sistema Windows omogoča upravljanje virtualnih strežniških okolij z virtualizirano celotno strojno infrastrukturo.

Imate izziv za nas?

Želite izgraditi ali nadgraditi obstoječo virtualizacijsko platformo vašega podatkovnega centra, poenotiti upravljanje in vključiti nove oblačne programske rešitve?

Zaupajte nam svoje načrte, želje in potrebe in predstavili vam bomo najboljše virtualizacijske rešitve za vaš razvoj.

Reference


Ministrstvo za javno upravo
Psihiatrična klinika Ljubljana