Managed OpenStack

Zmanjšajte stroške infrastrukture z upravljanim zasebnim oblakom OpenStack

Ponuja lastnosti zanesljivosti, razširljivosti in nabora storitev kot javni oblaki, vendar varneje, zasebno in stroškovno učinkovito. IaaS, PaaS, SaaS.

Nameščen, konfiguriran in upravljan 24/7 izključno za vas.

Razbremenite svojo ekipo informacijske podpore in pospešite svoj čas do uporabe. Povečajte učinkovitost IT storitev z OpenStack, ki ga upravljajo naši strokovnjaki.

 

POŠLJITE POVPRAŠEVANJE
image

Zakaj upravljan zasebni oblak?

Medtem ko javni oblaki zagotavljajo takojšen dostop do ponudbe infrastrukture kot storitve (IaaS) ter dugih PaaS in SaaS storitev, dolgoročno in v obsegu niso ekonomični. Obenem tudi postavljajo veliko vprašanj o varnosti storitev, lokaciji in varnosti podatkov, kakor tudi o zakonski skladnosti. Javni oblaki vnašajo dodatna poslovna tveganja in odpirajo vprašanje digitalne suverenosti organizacije. Kot sodobna rešitev je uvedba zasebnega oblaka v lastni režiji draga.

Kaj storiti če:

  • vas skrbijo vprašanja varnosti storitev in podatkov v javnih oblakih, obenem pa vaši stroški storitev v javnih oblakih rastejo preko pričakovanj?
  • nimate znanja in izkušenj, da bi sami uvedli in upravljali stroškovno učinkovit zasebni oblak?
  • nimate dovolj sredstev za zagotavljanje 24-urne podpore za platformo, ki gosti vaše poslovne aplikacije?
  • potrebujete hiter čas za trženje in nimate časa za najem in usposabljanje namenske operativne ekipe?
  • nimate možnosti za gostovanje zasebnega oblaka?

Rešitev je upravljan OpenStack v rokah strokovnjakov Agenda Open Systems, ki gosti v vašem (on-prem) podatkovnem centru ali pri nas. Gre za najhitrejšo in najbolj stroškovno učinkovito pot do zasebnega oblaka OpenStack.

Kaj je upravljan OpenStack?

Upravljan zasebni oblak OpenStack je popolnoma upravljana storitev OpenStack, ki jo zagotavlja Agenda Open Systems. Načrtujemo, izgradimo zasebni oblak in in ga upravljamo namesto vas. Nudimo vse od od spremljanja in nadzora 24/7, preko dnevnih vzdrževalnih nalog do rednih nadgradenj. Mi se osredotočamo na vaš oblak, vi pa na svoj posel.

Preprosta pot do upravljanega zasebnega oblaka

S temi petimi preprostimi koraki dobite upravljani OpenStack v nekaj tednih.

Skupaj oblikujemo oblak glede na vaše potrebe. Vodimo vas skozi postopek specifikacije strojne opreme, da povečate razmerje med ceno in zmogljivostjo. Prilagodimo tudi arhitekturo oblaka, da bo ustrezala vašim zahtevam glede zmogljivosti, delovne obremenitve, varnosti, regulativnih in integracijskih zahtev.

Ko je korak oblikovanja zaključen, vse oblikovalske odločitve prevedemo v model, ki ga je mogoče ponovno uporabiti v različnih okoljih. Modeliranje zagotavlja ponovljive postopke uvajanja in omogoča integracijo s sistemi »infrastruktura kot koda« (IaC) in neprekinjena integracija (CICD).

Oblak za vas uvedemo v vaših prostorih ali v enem od podatkovnih centrov naših partnerjev. Potrdimo ga po uvedbi in primerjamo njegovo učinkovitost. Na koncu vam ponudimo vodnik za uvajanje, ki opisuje vse korake, potrebne za ponovno uvedbo oblaka, če je to potrebno.

Po dnevu D nastopi dan 2. Oblak 24/7 upravlja naša ekipa strokovnjakov za oblačne platforme. Nudimo spremljanje v oblaku, reševanje incidentov in težav ter skrbimo za vsakodnevna vzdrževalna opravila, vključno z rednimi nadgradnjami OpenStack. Nudimo tudi komercialno podporo 24/7, vključno z varnostnimi posodobitvami, popravki napak in drugo.

Na zahtevo prenesemo nadzor nad vašim oblakom nazaj na vašo organizacijo. Usposobimo vaše osebje, poskrbimo, da lahko sami upravljate z oblakom in izvedemo formalni postopek predaje. Še naprej zagotavljamo komercialno podporo, da zagotovimo, da vaš oblak prejema varnostne posodobitve in da boste prejeli pomoč, če bo to potrebno.

Imate izziv za nas?

Potrebujete zanesljiv, razširljiv, varen in stroškovno učinkovit zasebni oblak? 

Zaupajte nam svoje načrte, želje in potrebe in predstavili vam bomo storitev Managed OpenStack - upravljan zasebni oblak.