Epidemija koronavirusa je povzročila bliskovit razvoj spletnih trgovin. V Agendi Open Systems smo se na to odzvali in nekaterim največjim globalnim trgovcem omogočili vzpostavitev spletne prodaje v rekordno kratkem času. S tem smo jim v obdobju omejitve poslovanja fizičnih trgovin pomagali nadomestiti večji delež izpada prihodka. Pri tem so nam pomagale bogate izkušnje, popolna ponudba od načrtovanja, razvoja, vzdrževanja, lastnega podatkovnega centra, pa tudi storitve izobraževanja, spletnega marketinga in pospeševanja prodaje. Smo eden redkih ponudnikov, ki lahko ponudi celovito rešitev v predvidljivih časovnih in projektnih okvirjih.

Podjetjem nudimo različne rešitve za spletne trgovine. Od enostavnih, za nekaj 100 izdelkov in s preprostimi procesi plačila in dostave, do mnogo bolj zahtevnih. Večji trgovci potrebujejo kompleksnejše rešitve, ki nudijo tudi 100.000 in več izdelkov, hkrati pa so dovolj zmogljive, da zmorejo streči nekaj sto obiskovalcev hkrati in obdelati tudi več kot 1000 naročil dnevno s polno razpoložljivostjo. Hitri prilagodljivi iskalniki in primerjave izdelkov so osnovne značilnosti tovrstnih rešitev. Najboljše platforme za izdelavo spletnih trgovin omogočajo tesno integracijo z drugimi informacijskimi sistemi v podjetju ter so elegantno povezane s ponudniki plačilnih sistemov in logisti ali lastno dostavo.

Magento Commerce

Spletna platforma Magento Commerce (Adobe Commerce) je najsodobnejša rešitev, ki poganja največje spletne trgovine. Prepoznan je v samem vrhu konkurence dugih ponudnikov, kot so Shopify, PrestaShop, OpenCart, osCommerce, ZenCart, JigoShop ali WooCommerce in TYPO3 e-commerce. Magento Commerce omogoča ustvarjanje edinstvenih in privlačnih nakupovalnih izkušenj. Ponaša se z bogatimi funkcijami, neomejenimi možnostmi prilagajanja, prilagodljivo brezglavo (headless) arhitekturo in brezhibno integracijo zunanjih storitev. Omogoča tudi mobilno poslovanje, B2B e-trgovino, B2C e-trgovino, PWA Studio, globalno širitev, Amazonov prodajni kanal, integracijo z ERP ...

GLAVNE PREDNOSTI MAGENTO COMMERCE 

  • Odlična nakupna izkušnja | Magento Commerce obiskovalcu in njegovi nakupni izkušnji namenja posebno pozornost in skrb. Omogoča vam, da upravljate uporabniško izkušnjo na enostaven in intuitiven način, oblikujete prilagojene vsebine in promocije ter s tem zagotovite kratko in uspešno pot do nakupa.
  • Pester nabor prodajnih orodij | Med orodji, ki jih nudi Magento, med drugim najdete priporočila za izdelke, pripomočke za segmentacijo in personalizacijo strank, pripravo vsebine in predogled, takojšnji nakup, poudarjene izdelke ali neposreden nakup.
  • Upravljajte inteligentne in učinkovite operacije | Učinkovitost, avtomatizacija in dostop do podatkov so potrebni za konkurenčnost v sodobni trgovinski krajini. Magento Commerce trgovcem olajša preobrazbo v učinkovito trgovinsko organizacijo, ki koordinirano upravlja z dostavo, zalogami, naročili in službo za stranke.

TYPO3 Commerce

Za izdelavo spletnih trgovin manjšega obsega uporabljamo odprtokodne rešitve, kot je TYPO3 CMS z dodanimi ecommerce moduli, ki nudijo vse potrebne funkcionalnosti za spletno poslovanje.

WooCommerce

Za izdelavo manjših e-trgovin uporabljamo tudi WooCommerce, ki velja za enega izmed najbolj priljubljenih vtičnikov za spletne trgovine, ki temeljijo na odprtokodni rešitvi WordPress.

Imate izziv za nas?

Načrtujete novo spletno poslovanje, niste zadovoljni z uspešnostjo obstoječe trgovine in želite izboljšati izkušnjo vaših kupcev? 

Zaupajte nam svoje želje, načrte in potrebe in skupaj bomo našli rešitev, s katero boste uresničili svoje poslovne cilje.

Reference


Harvey Norman
Bauhaus