Agenda Open Systems je postala Red Hat Container Platform Specialist

S ponosom oznanjamo novico, da smo svoj dolgoletni status Red Hat Premier Business Partner obogatili z nazivom Red Hat Container Platform Specialist. Naši strokovnjaki so s tem pridobili uradno priznanje, da imajo vsa potrebna znanja in veščine za implementacijo in upravljanje sodobne odprtokodne kontejnerske platforme OpenShift.


Podjetje za IT storitve, Agenda Open Systems, je kot Premier partner podjetja Red Hat, vodilnega ponudnika odprtih oblačnih tehnologij in specialista na področju Data Center Infrastructure, nadgradilo in pridobilo vsa potrebna znanja in veščine za implementacijo in upravljanje sodobne odprtokodne kontejnerske platforme OpenShift.

Red Hat OpenShift Container Platform je eden izmed najbolj celovitih produktov za upravljanje s kontejnerji, primeren za oblačne postavitve. OpenShift omogoča razvoj, uvajanje ter upravljanje obstoječih aplikacij zasnovanih na kontejnerjih, ki se lahko nahajajo kjerkoli - na fizični, virtualni ali javni oblačni infrastrukturi.

V kolikor načrtujete uporabo ali razvoj programskih rešitev, ki temeljijo na oblačnih arhitekturah, nas kontaktirajte na +386 (0)2 421 61 31 ali info@agenda.si.