Silver Pinnacle Award - za spletno stran Festivala Lent 2018

Mednarodno združenje festivalov in prireditev IFEA (The International Festival and Events Association) je Festivalu Lent 2018 v ZDA podelilo srebrno nagrado Pinnacle Award.


Festival Lent 2018, v organizaciji Narodnega doma Maribor, je tudi tokrat poskrbel za bogato bero nagrad, saj je bil nagrajen v štirih kategorijah – v dveh izmed teh tudi z zlato nagrado Pinnacle.

Na 63. letnem kongresu IFEA v San Diegu (Kalifornija, ZDA) je Festival Lent je prejel Festival Lent prejel:


• Gold Pinnacle Award - za programsko zloženko Festivala Lent 2018

• Gold Pinnacle Award - za plakat Festivala Lent 2018

• Silver Pinnacle Award - za spletno stran Festivala Lent 2018 - izvedba Agenda d.o.o.

• Silver Pinnacle Award - za letak Festivala Lent 2018


Na seznamu sodelujočih za nagrade združenja so se tudi letos ponovno znašle organizacije iz številnih držav sveta, ki pripravljajo programsko zares raznovrstne prireditve. Tako so se za nagrade potegovali poleg festivalov iz ZDA tudi RedFilo Events, Abu Dhabi, Združeni arabski emirati; Destination NSW, Sydney, Avstralija; Guangdong Chimelong Group, Gaungzhou, Kitajska; Cuckoo Events, Dublin, Irska; Rotterdam Festivals, Rotterdam, Nizozemska; Festival Lent, Maribor, Slovenija; Hanseong Baekje Cultural Festival, Songpa-gu, Južna Koreja in mnogo drugi.

Podjetje Agenda d.o.o. že vrsto let skrbi za celovit spletni nastop Festivala Lent in smo ponosni na navedeno nagrado, ki predstavlja tudi nam priznanje za odlično opravljeno delo.