Spletna trgovina Bauhaus vzpostavljena v rekordnem času

Podjetje Agenda Open Systems je za globalnega tehničnega trgovca Bauhaus vzpostavilo celotno spletno trgovino v samo 10 tednih. S tem je omogočilo, da je kljub fizičnemu zaprtju trgovin Naročnik vsaj virtualno posloval nemoteno in obdržal del prodaje tudi v času omejitev zaradi Covid-19 epidemije.


Agenda Open Systems je eden največjih slovenskih ponudnikov IT storitev in rešitev za elektronsko poslovanje in je s pomočjo odprtokodne platforme za spletno poslovanje Magento 2, usposobljeno ekipo izkušenih strokovnjakov ter odličnim projektnim vodenjem postavila spletno trgovino www.bauhaus.si v samo 10 tednih.

Spletna trgovina Bauhaus je popolna moderna, odzivna e-commerce rešitev prilagojena vsem tipom sodobnih mobilnih uporabnikov in njihovih nakupnih navad. Omogoča katalog izdelkov z večplastno navigacijo (filtri, naročanje, …), iskalna orodja, različne možnosti plačila in dostave, Klikni&prevzemi sistem, popolno upravljanje naročil, primerjavo izdelkov in integracijo z iskalniki in primerjalniki cen.

Uporabljena so napredna marketinška in prodajna orodja, ki omogočajo učinkovito spletno trženje (digital marketing), optimizacijo vidnosti (search engine optimization) ter odlično nakupno izkušnjo kupca.

Agenda Open Systems je naročniku zagotovila poslovno svetovanje, načrtovanje arhitekture in izdelavo spletne trgovine Magento, oblikovanje in optimizacijo  uporabniške izkušnje in prepoznavnosti ponudnika za doseganja večje prodaje, pomoč pri optimizaciji naročnikovih poslovnih procesov ter učinkovito vodenje projekta.

Po predaji projekta Agenda Open Systems skrbi za redno vzdrževanje, varnostno nadgrajevanje kode, implementacijo novih funkcionalnosti, odpravo morebitnih napak ter pomoč in svetovanje pri objavi vsebin.

Ali ste vedeli?

Svojo spletno pot z uporabo Magento je leta 2011 začela tudi BAUHAUS Švedska in tako zahvaljujoč kontinuiranim izboljšavam in nadgradnjam, ki jih ponuja omenjena rešitev, prerasla v najhitreje rastočo spletno trgovino BAUHAUS v vsej Evropi. Vpliv na njihovo poslovanje je bil impresiven: od leta 2015 so se namreč spletni prihodki povečali za več kot 300 odstotkov. Več info tukaj.

Nekaj več o Magento

Magento velja za eno izmed najbolj priljubljenih e-commerce rešitev na svetu (nekaj študij primerov svetovno znanih podjetjih najdete tukaj). Najnovejša različica Magento 2 sledi digitalnim trendom in je zgrajena z mislijo o prihodnosti digitalnega sveta. Vsebuje moderno arhitekturo, kodo in bazo podatkov.
Prinaša veliko izboljšav kot so npr.:

  • hitrejši čas nalaganja,
  • izboljšan uredniški vmesnik,
  • izboljšano uporabniško izkušnjo in mobilno nakupovanje,
  • in veliko novih funkcionalnosti...

Preberite več10 razlogov, zakaj izbrati Magento za spletno trgovino