Vavčer za digitalni marketing: Izkoristite možnosti nepovratnih sredstev

Digitalni marketing v podjetjih ni več zgolj priporočen, ampak postaja ključen element za izboljšanje konkurenčnosti na spletu. Za tovrstne naložbe pa lahko izkoristite tudi različne finančne spodbude, ki jih nudi Slovenski podjetniški sklad.

Naj vas razveselimo z novico, da lahko po novem do nepovratnih sredstev za digitalni marketing pridete tudi ob sodelovanju z Agenda Open Systems. Za ogled naše predstavitve v katalogu izvajalcev digitalizacije podjetij sledite povezavi.


V kolikor potrebujete novo spletno stran, e-trgovino, mobilno aplikacijo ali rezervacijsko platformo, berite dalje!

VAVČER ZA DIGITALNI MARKETING

Javni sklad Republike Slovenije za podjetništvo je že 6. 9. 2019 v Uradnem listu Republike Slovenije (Ur. l. RS. št. 54/2019) objavil Javni poziv za pridobivanje vavčerjev za digitalni marketing. Namen vavčerja je uvajanje digitalnega marketinga v podjetju, s čimer se bo povečala konkurenčnost, dodana vrednost in prihodki od prodaje.

KOLIKO FINANČNIH SREDSTEV LAHKO PRIDOBITE?

Višina vseh nepovratnih sredstev za obdobje 2019-2023 znaša okoli 3,5 milijona evrov, pri čemer velja, da lahko kandidirate za sredstva v vsaki aktivnosti le enkrat v celotnem obdobju do leta 2023. Skupno lahko tako pridobite do 8.500 EUR.

Vlogo za koriščenje vavčerja lahko oddate kadarkoli tekom javnega poziva do 31. 3. 2023 oziroma do porabe sredstev pri Slovenskem podjetniškem skladu.

KAJ SE FINANCIRA?

Predmet javnega poziva je sofinanciranje upravičenih stroškov za digitalni marketing, kar pomeni, da lahko s pomočjo vavčerja pridobite sredstva za naslednje aktivnosti:
    • za nove spletne strani in njihovo testiranje: 500 – 1.500 EUR,
    • za nove mobilne aplikacije in njihovo testiranje:  500 – 2.000 EUR,
    • za lastne spletne trgovine: 500 – 2.500 EUR,
    • za lastne rezervacijske platforme: 500 – 2.500 EUR.

KOMU SO NAMENJENI VAVČERJI ZA DIGITALNI MARKETING?

Na poziv se lahko prijavijo mikro, mala in srednje velika podjetja s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se kot pravna ali fizična oseba ukvarjajo z gospodarsko dejavnostjo in so organizirana kot gospodarske družbe, samostojni podjetniki posamezniki ali zadruge. Kandidati morajo ustrezati še nekaterim posebnim pogojem, ki si jih velja prebrati (navedeni so v točki 5. Javnega poziva).

V Agenda Open Systems vam pomagamo od začetka prijave do konca projekta

Ponosni smo, da je Agenda Open Systems, podjetje, ki nudi različne IT storitve, bilo dodano na seznam izvajalcev digitalizacije podjetij Slovenskega podjetniškega sklada in DIH Slovenia (Digitalno inovacijsko stičišče Slovenije). Kot podjetje z dolgoletno tradicijo, bogatimi izkušnjami in številnimi referencami smo bili prepoznani kot kompetenten partner za digitalizacijo.

Nekatere naše reference:

  • Harvey Norman (harveynorman.si),
  • Harvey Norman Hrvaška (harveynorman.hr),
  • Bauhaus (bauhaus.si),
  • Agencija za komunikacija omrežja in storitve RS (akos-rs.si),
  • MNZ Policija (policija.si),
  • Geodetska Uprava Republike Slovenije (e-prostor.gov.si),
  • Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje (ess.gov.si).

V kolikor ste nam tudi vi pripravljeni zaupati izdelavo vaše nove spletne strani, spletne trgovine, mobilne aplikacije ali rezervacijske platforme, nas pokličite na +386 (0)2 421 61 31 ali pišite na info@agenda.si.

POMEMBNO: Število mest za prijavo na razpis je omejeno, zato pohitite s prijavo!