Agenda se je udeležila največje evropske konference Alfresco v Zaragozi

Letošnje strokovne Alfresco konference, BeeCon 2017, ki jo je letos gostilo mesto Zaragoza v Španiji, so se ponovno udeležili predstavniki podjetja Agenda d.o.o., kot partner podjetja Alfresco in aktivni član Alfresco odprtokodne skupnosti pod okriljem Order of the Bee organizacije. Na 4-dnevni konferenci so poglobili znanje ter pridobili nove izkušnje o eni najbolj razširjenih in zanesljivih odprtih rešitev za upravljanje z dokumenti, Alfresco ECM.


Na BeeCon konferenci, namenjeni predvsem razvijalcem, so Agendini strokovnjaki pridobili dodatna znanja o učinkoviti uporabi in razvoju ene vodilnih odprtih rešitev za upravljanje dokumentov z vrhunskimi zmogljivostmi, Alfresco ECM. Nastopilo je 51 odličnih predavateljev na 66 strokovnih dogodkih, na katerih so predstavili prihodnost Alfresca, novosti, trende razvoja rešitve, primere dobrih praks in podobno. Predavali so vrhunski predavatelji, vključno z ustanoviteljem Alfresca, g. Johnom Newtonom.
Več informacij o konferenci in njeni vsebini je na voljo na tej povezavi.
Z najaktualnejšimi informacijami in znanjem, ki so ga pridobili na konferenci, lahko naročnikom ponudijo še več in kot zanesljiv ter visoko usposobljen partner stopijo korak pred konkurenco.