Izberite operacijski sistem, ki podpira sodobne poslovne potrebe

Podjetja, ki uporabljajo sistem CentOS Linux, se trenutno soočajo z odločitvijo, kako naprej. Posodobitve in izdaje sistema CentOS Linux 8 so bile namreč ukinjene 31. decembra 2021, za sistem CentOS Linux 7 pa bodo ukinjene 30. junija 2024. Ob prehodu na nov operacijski sistem je ključnega pomena, da podjetja in organizacije izberejo takega, ki podpira sodobne poslovne potrebe. 


IDC poroča, da Red Hat Enterprise Linux zagotavlja 540-odstotno triletno donosnost na naložbe, 32 % učinkovitejše delo ekip za IT infrastrukturo, 23 % hitrejši razvoj življenjskih ciklov in 72 % manj nenačrtovanih izpadov.

Če uporabljate sistem CentOS Linux, je zdaj pravi čas, da začnete razmišljati o svojih možnostih in oblikujete strategijo za trenutek, ko bo vašemu operacijskemu sistemu potekla življenjska doba. 

Red Hat® Enterprise Linux, ki je dosledna in stabilna operacijska osnova za sodoben IT in hibridne oblačne namestitve v podjetjih, predstavlja več kot odlično izbiro. Ker je bil sistem CentOS Linux oblikovan po sistemu Red Hat Enterprise Linux, lahko še naprej uporabljate številne enake tehnike in elemente, hkrati pa pridobite več funkcij, orodij, podpore in vrednosti.

Agenda Open Systems vam lahko pomaga pri prehodu na dosledno in stabilno platformo za sodobne poslovne potrebe, tako danes kot v prihodnosti.

S prehodom na Red Hat® Enterprise Linux imate neposreden dostop do najnovejših in potrjenih za uporabo z Red Hat-ovim portfeljem programske opreme, sistemov za avtomatizacijo in tehnologijami za upravljanje. Vaša celotna organizacija s tem pridobi:

  • Dosledna izkušnja v različnih okoljih. Ne glede na to, ali uvajate na delovnem mestu, v virtualnem izvajalskem okolju ali v oblaku, Red Hat Enterprise Linux prinaša enako varnost, stabilnost, zanesljivost in upravljanje v vsakem okolju.
  • Funkcionalnost in stabilnost. Red Hat Enterprise Linux je v celoti opremljen s predvidljivimi stroški. Preizkušen in certificiran je za delovanje na širokem naboru strojne in programske opreme ter na vseh glavnih oblačnih platformah.
  • Poudarek na varnosti in skladnosti. Red Hat Enterprise Linux vključuje obsežen nabor funkcij za varnost in skladnost ter samodejno upravljanje varnost v velikem obsegu, certificiranje po vladnih in industrijskih standardih ter varnostne popravke, ki se izdajo takoj, ko so odkrite ranljivosti.
  • Podpora. Dolgoročno podprti življenjski cikli operacijskih sistemov povečujejo stabilnost in donosnost naložbe. Naročnina na Red Hat Enterprise Linux vključuje 10 let posodobitev in podpore - vključno z dostopom do naprednih varnostnih funkcij, popravkov in navodil za glavne izdaje.
  • Uspešnost in analitika. Naročnina na Red Hat Enterprise Linux vključuje Red Hat Insights, ki omogoča analitiko, avtomatizacijo in druga upravljalna orodja za povečanje učinkovitosti in uspešnosti.

Kontaktirajte nas in izvedite več o tem, kako vam lahko Red Hat pomaga pri prehodu z operacijskega sistema CentOS Linux na operacijski sistem prihodnosti.