Odkrijte interaktivnost v praksi: Preizkusite Clevertouch zaslone na konferenci OpenCon 23

Ste že slišali za Clevertouch zaslone? Prihajajoča konferenca OpenCon 23 je priložnost, da jih spoznate v praksi.


Govorniki na konferenci OpenCon 23 bodo za svoje predstavitve uporabljali Clevertouch zaslone. Ena izmed njihovih posebnosti je ta, da so ti zasloni občutljivi na dotik, kar pomeni, da lahko govorci označujejo, poudarjajo in pojasnjujejo vsebino kar v realnem času.

Pa še najboljši del? V sodelovanju z interaktivni.si boste udeleženci imeli priložnost, da Clevertouch zaslone preizkusite tudi sami. Poleg tega boste prijeli vrednostni bon za brezplačen najem interaktivnih zaslonov v vrednosti 598 EUR.

Ne zamudite te priložnosti za neposredno interakcijo z inovativno tehnologijo. Pridružite se nam na konferenci in odkrijte, kako Clevertouch zasloni spreminjajo način predstavljanja vsebin in ekosistema podjetja.

Za več informacij o prijavi in dogodku obiščite spletno stran dogodka: www.opencon.si

Clevertouch zasloni

Clevertouch zasloni so interaktivni zasloni, ki se uporabljajo v izobraževalnih ustanovah, poslovnih okoljih, konferenčnih sobah in drugih prostorih, kjer je potrebna interaktivna tehnologija za poučevanje, predstavitve, sodelovanje in komunikacijo. Gre za visoko zmogljive zaslone na dotik, ki združujejo številne funkcije in tehnologije za izboljšanje učinkovitosti dela in učenja.

  • Interaktivnost: Clevertouch zasloni omogočajo večuporabniško interaktivnost, kar pomeni, da več oseb istočasno lahko piše, riše, premika in interagira z zaslonom.

  • Visoka ločljivost: Ponujajo visoko kakovostno sliko z visoko ločljivostjo, kar omogoča jasno in ostro sliko.

  • Odzivni na dotik: Zasloni se odzivajo na dotik prsta, peresa ali drugih interaktivnih pripomočkov ter omogočajo naravno in enostavno uporabo.

  • Vgrajeni operacijski sistem: Pogosto imajo vgrajen operacijski sistem, ki omogoča enostavno upravljanje aplikacij, brskanje po spletu, dostop do vsebin in več.

  • Povezljivost: Clevertouch zasloni so običajno opremljeni s številnimi priključki, vključno z USB, HDMI, in omrežnimi priključki, kar omogoča povezavo z drugimi napravami, kot so računalniki, prenosniki, tablice in pametni telefoni. Predvsem pa omogočajo brezžično sodelovanje z omenjenimi napravami.

  • Vgrajen zvočni sistem: Vsi Clevertouch zasloni imajo vgrajen zvočni sistem, ki omogoča poslušanje zvoka iz videoposnetkov, predstavitev in drugih medijskih vsebin.

  • Sodelovalne funkcije: Clevertouch zasloni ponujajo funkcionalnosti za sodelovanje, kot so deljenje zaslonov, virtualne bele table, možnost shranjevanja in deljenja zapisov ter sodelovanje na daljavo.